Hobbies

Hobbies zijn belangrijk. Ze bepalen voor een groot deel wie je bent. En als ik het lijstje hieronder zo bekijk heb ik eigenlijk wel wat hobbies. Ik heb wel een heel aantal favorieten, en een aantal zijn typische hondenhobbies, maar ondanks wat vele mensen misschien ook denken, jagen achter de postbode zit er niet bij.

Gerookt vlees, een beetje zalm, een stuk brood, een bullepees, een koekje, ... Ik kan zo nog wel even doorgaan hoor. Onnodig te zeggen dat eten heel hoog op mijn lijstje van favorieten staat.

Ondanks het feit dat ik niet echt een viesneus ben, een lekkere verse paardenvlaai vind ik bijvoorbeeld best lekker, is het voor mijn baasjes moeilijk om het juiste eten voor mij te vinden. Ik ben namelijk heel gevoelig voor alle chemische toevoegingen die in het eten voorkomen. Daardoor zijn mijn baasjes begonnen aan een zoektocht naar het meest natuurlijk hondeneten dat ze kunnen vinden.

Zo zijn we bijvoorbeeld via paardenvlees en speciale brokken van bij de dierenarts nu terecht gekomen bij Duck Compleet. Het gaat goed nu, hoewel een occasionele opstoot nog steeds voorkomt.


Eten met het baasje

Mmmm lekker

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!