Hobbies

Hobbies zijn belangrijk. Ze bepalen voor een groot deel wie je bent. En als ik het lijstje hieronder zo bekijk heb ik eigenlijk wel wat hobbies. Ik heb wel een heel aantal favorieten, en een aantal zijn typische hondenhobbies, maar ondanks wat vele mensen misschien ook denken, jagen achter de postbode zit er niet bij.

Dankzij mijn baasjes heb ik toch al wat kunnen reizen. In België zijn we al een aantal keer naar de Ardennen geweest, maar naar het buitenland ben ik ook al geweest.

Regelmatig gaan we naar Nederland, meestal is dat richting Zeeland, maar onlangs hebben we ook Friesland en Overijsel ontdekt. Het moet gezegd zijn, Nederlanders zijn vreemde mensen, maar ze zorgen er wel voor dat je je als hond welkom voelt.

Denemarken is ook zo'n hondvriendelijk land. Reeds 2 maal hebben we daar onze vakantie doorgebracht. We hebben toen vele mooie steden bezocht zoals daar zijn Odense, Århus, Roskilde en uiteraard Kopenhagen. Denemarken heeft ook veel te bieden qua natuur, kastelen en parken. Zo zijn we bijvoorbeeld naar het hoogste punt van Denemarken geweest. Ook de tuin Jesperhus was absoluut de moeite waard.

En dan is er nog Tsjechië. Eigenlijk was het daar ook heel hondvriendelijk. We verbleven in de buurt van Karlovy Vary en hebben in de omgeving menig kuuroord bezocht. Praag stond ook op het lijstje, maar daar heb ik toch even afgezien hoor. De eerste keer dat we naar Praag trokken was het verschroeiend warm. Ik kom dan misschien wel van Zuid-Afrika, maar tussen al die mensen en mooie gebouwen was het toch net iets te warm voor mij. We zijn dan gewoon terug naar ons vakantiehuisje getrokken en zijn een andere dag in de late namiddag terug gegaan. En zo heb ik dus toch Praag kunnen bewonderen.


Ikke met de Lorelei

Ikke in Legoland

Samen met Hans Christian Andersen

Bloemen in Jesperhus

Ikke in Praag

Ikke in Loket

Ikke in Karlovy Vary

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!