Hobbies

Hobbies zijn belangrijk. Ze bepalen voor een groot deel wie je bent. En als ik het lijstje hieronder zo bekijk heb ik eigenlijk wel wat hobbies. Ik heb wel een heel aantal favorieten, en een aantal zijn typische hondenhobbies, maar ondanks wat vele mensen misschien ook denken, jagen achter de postbode zit er niet bij.

Wandelen doe ik graag, het is te zeggen als ik zin heb. Het liefst van al ga ik wandelen in de bossen. Dicht bij huis is dat het Peerdsbos of het Park van Schilde. Maar waar het ook zeer leuk is om te wandelen zijn de Lilse Bergen. Daar kan ik op en neer de duinen lopen, graven en zelfs zwemmen.

En wat betreft het wandelen ben ik echt wel in conditie hoor. Elke dag gaan mijn baasjes een uur en meer wandelen met mij, en in het weekend trekken we er dikwijls op uit om iets grotere wandelingen te doen. Althans als het niet te hard regent, want dat vind ik echt niet leuk.

Eigenlijk mag het natuurlijk niet, en het dus ook niet verder vertellen, maar meestal mag ik zelfs los lopen. Vrij om me uit te leven. Behalve op drukke straten natuurlijk. Vermits ik geen schrik heb van alles wat op wielen beweegt, ben ik er ook niet van onder de indruk en zou ik misschien wel eens kunnen vergeten naar links en naar rechts te kijken als ik de straat oversteek.


Ikke in het Peerdsbos

Ikke in de Lilse Bergen

Lekker graven

Volg mij maar!

Wandelen in de sneeuw

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!