Levensloop

Ik loop ondertussen toch al een flink tijdje rond op deze aardbol, en heb dus al menig avontuur dat ik met jullie wil delen. Soms is het een triest verhaal, soms is het een spannend verhaal, maar meestal zijn het leuke verhalen.

2002

Op 6 september 2002
Ikke vlak na de geboorte
heb ik het levenslicht gezien. Nu ja gezien, het duurde wel een paar dagen vooraleer ik iets zag van de wijde wereld. Mijn mama is Two Faces Jekyl&Hyde's Nala
Mama, Nala Sr.
en papa is Siglensal Miller
Papa, Miller
. Papa is een echte macho reu en heb ik nooit gekend, maar van horen zeggen is het een hele bink.

Mama heeft samen met haar baasje, Boudewijn Vervloet, de kennel Maklikreg opgericht, vandaar het woord 'Maklikreg' in mijn officiële naam. Ondertussen is zij reeds vele malen oma geworden en geniet ze nu rustig van haar oude dag.

Op 2 november 2002 ben ik vertrokken op mijn grootste avontuur. Ik ging namelijk samenwonen met mijn huidige baasjes Marc en Nancy
Mijn baasjes en ik
. Het afscheid van mijn mama, broertjes en zusjes was natuurlijk niet gemakkelijk, maar ik ben een echte boerboel en een boerboel is onvervaard.

In december 2002 ben ik begonnen aan mijn opleiding Gehoorzaamheid in Hondenschool Sloeber te Kontich. In het begin waren er veel twijfels bij de andere studenten en directie of ik samen met mijn baasje Marc het ganse parcours wel zou kunnen afleggen. En dat alleen maar omdat ik een Boerboel ben! Of lag het misschien aan mijn baasje? Wel, we zouden ze een poepje laten ruiken.

2003: mijn eerste reis, mijn eerste hondenwijding en de komst van Ushi

2004: het jaar waarin ik met magna cum laude ben afgestudeerd aan de hondenschool

2005: mijn eerste grote verre reis en de bestemming was Denemarken

2006: reis naar Tsjechië en overlijden van Whoopi

2007: reis naar Denemarken en overlijden van Tosca

2008: een jaar vol ziekte en pech, maar ook de start van de Breiten Sport

2009: afscheid

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!