Levensloop

Ik loop ondertussen toch al een flink tijdje rond op deze aardbol, en heb dus al menig avontuur dat ik met jullie wil delen. Soms is het een triest verhaal, soms is het een spannend verhaal, maar meestal zijn het leuke verhalen.

2002: geboorte, verhuis naar mijn nieuwe baasjes en de start van de hondenschool

2003: mijn eerste reis, mijn eerste hondenwijding en de komst van Ushi

2004: het jaar waarin ik met magna cum laude ben afgestudeerd aan de hondenschool

2005: mijn eerste grote verre reis en de bestemming was Denemarken

2006: reis naar Tsjechië en overlijden van Whoopi

2007: reis naar Denemarken en overlijden van Tosca

2008: een jaar vol ziekte en pech, maar ook de start van de Breiten Sport

2009

Het is weer die tijd van het jaar, naar de dierenarts voor mijn jaarlijkse inenting! Ik doe dat dus niet graag hé. Gelukkig duurt het allemaal niet lang.

We zijn een dag na de inenting en ik voel mij ziek, mijn maag doet pijn en ik moet steeds overgeven. Gelukkig zijn de baasjes niet kwaad over al dat extra opkuis werk. Om mijn gedachten een beetje te verzetten neemt mijn baasje me mee naar een leuke wei, waar ik een beetje kan rennen en op m'n rug kan rollen. De zon schijnt en het is volgens mij de aankondiging van een mooie lente.

's Avonds is het eigenlijk niet beter geworden. Mijn baasje blijft in de buurt, maar ik moet toch steeds opnieuw overgeven.

De volgende ochtend brengen mijn baasjes me opnieuw naar de kliniek waar de dierenarts een acute pancreatitis, onsteking van de alvleesklier, vaststelt en onmiddellijke opname nodig is. Ik krijg via een baxter extra vocht, medicijnen en pijnstillers toegediend. Mijn baasjes laten mij daar met duidelijke pijn in het hart weer achter, maar ook ik zal hen missen. Hopelijk zie ik ze snel terug.

De volgende dag doet alles nog steeds pijn. Ik kan eigenlijk niet meer, maar wat dan met mijn baasjes? En toch gaat het niet meer, de wil is sterk maar het lichaam zwak. Ik denk nog één keer aan de leuke tijden met mijn baasjes en slaap dan voor altijd in.

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!