Vriendenkring

Hier zou ik graag een paar van mijn beste kameraden in de bloempjes willen zetten. En ik zal mij niet beperken tot mijn soortgenoten, want ook een aantal mensen reken ik tot mijn beste maatjes.

Ook breng ik hier hulde aan 2 van mijn reeds overleden kameraden. Bij deze wil ik duidelijk maken dat ze nog steeds in mijn hart leven.

Bomma's & Bompa's

De bomma's en de bompa's hebben een speciaal plekje in mijn hart. Toen ik tijdens de eerste maanden in mijn nieuwe huis verbleef en nog drie maaltijden per dag kreeg, kwamen zij regelmatig langs om mij eten te geven.

De zeldzame keren dat mijn baasjes dan toch eens langdurig weg moeten, zijn zij steeds paraat om mij gezelschap te houden. Ik mag zelfs soms bij hen gaan logeren!

En telkens als we samen zijn is het "verwentijd". Er wordt dan steeds voor dat beetje extra gerookt vlees, die extra bullepees en extra aandacht gezorgd.

Ik vermoed dat mijn vrolijk gezelschap telkens voldoende blijk van appreciatie is, maar via deze weg toch nog eens even bevestigen: baie dankie voor alle leuke momenten samen.

En dat er nog vele mogen volgen.


Pol, Bertha en ik

Christiane, Rene en ik

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!