Vriendenkring

Hier zou ik graag een paar van mijn beste kameraden in de bloempjes willen zetten. En ik zal mij niet beperken tot mijn soortgenoten, want ook een aantal mensen reken ik tot mijn beste maatjes.

Ook breng ik hier hulde aan 2 van mijn reeds overleden kameraden. Bij deze wil ik duidelijk maken dat ze nog steeds in mijn hart leven.

Blackmask Kyra (29/12/2001 - 6/3/2002 †)

Kyra is het buitenbeentje in deze lijst. Strikt genomen is ze nooit een vriendin van mij geweest, ik was zelfs nog niet geboren toen zij reeds gestorven was. Het is op vraag van mijn baasjes dat ik haar hier ook vermeld.

Kyra is slechts 6 dagen bij mijn baasjes geweest. Een paar dagen nadat ze haar waren gaan halen, bleek dat ze een verlamming aan de slokdarm had. Hierdoor kon ze geen vast voedsel tot zich nemen. Met heel veel spijt in het hart hebben mijn baasjes toen moeten besluiten om haar te doen inslapen.

Maar voor ze vertrok heeft ze toch een aantal fijne dagen bij mijn baasjes doorgebracht. Als ik het zo hoor heeft ze zelfs een paar dingen mogen doen die ik nog nooit heb mogen doen, bijvoorbeeld bij het baasje op de schoot in de zetel zitten.

Ik moet mijn baasjes gelijkgeven met het feit dat ook zij het verdient om hier tussen al mijn andere vrienden te staan. Want desondanks de korte tijd die ze bij mijn baasjes heeft doorgebracht en het grote verdriet van het vroege heengaan, heeft ze toch genoeg indruk gemaakt dat mijn baasjes opnieuw voor een Boerboel, ikke dus, gekozen hebben.

Kyra, waar je ook bent: baie dankie.


Kyra op de schoot bij het baasje

Kyra met baasje

Ook Kyra heeft Whoopi ontmoet

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!