Vriendenkring

Hier zou ik graag een paar van mijn beste kameraden in de bloempjes willen zetten. En ik zal mij niet beperken tot mijn soortgenoten, want ook een aantal mensen reken ik tot mijn beste maatjes.

Ook breng ik hier hulde aan 2 van mijn reeds overleden kameraden. Bij deze wil ik duidelijk maken dat ze nog steeds in mijn hart leven.

Mensenkinderen

Enio, Daphné, Laura, Dana en Sarah zijn mijn kleine mensenvrienden. Met elk van hen heb ik een speciale band, de ene al wat hechter dan de andere, maar oprecht met allen.

Zo was ik tot op zekere hoogte een troost voor Enio bij het heengaan van Tosca, zijn allerbeste maatje. In droevige dagen kon hij steunen op mijn brede schouders en was mijn vrolijkheid voldoende om hem weer eens te doen lachen.

Toen ze jong was had Laura schrik van honden, vooral grote honden. En dus per definitie ook van mij (kun je het geloven, van mij!). Men zegt 'eigen lof stinkt' maar ik denk toch dat het dankzij mij is dat Laura al iets minder schrik heeft van honden. En ondertussen zijn Laura en ik de beste maatjes.

En hoe zit het dan met de anderen? Wel, ... we zijn allemaal dikke vrienden.

En zo hoort het ook!


Enio en ik

Daphné, Dana en ik

Sarah, Laura en ik

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets leuk aan mij vertellen? Wel, dat kan je hier doen.

Nieuws!